opgelet!

Helaas kunnen we sommige behandelingen niet bij iedereen uitvoeren, dit zijn de contra-indicaties:

Contra-Indicaties bij Wenkbrauwen

allergie voor de wimper lift (Lash Lift)
als je hele dunne haartjes hebt
als je hele korte of weinig haartjes hebt
beschadigde huid in het gebied rondom de wenkbrauwen
acne rond de wenkbrauwen
bij een zwangerschap
wanneer je borstvoeding geeft
als je een gezichtspeeling hebt gehad
als je huid een scrub heeft gehad
als je henna brows hebt
bij een verbrande huid door de zon
bij oog infecties
bij permanente make-up die nog niet volledig hersteld is
tijdens chemotherapie en bestralingen

Contra-Indicaties bij Permanente make up

diabetes
hemofilie
chronische huidziekte
contactallergie
immuunstoornis
hart- en vaatafwijkingen
bij het gebruik van antistollingsmiddelen
op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan
op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen
van irritatie op het lichaam voordoen

Permanente Make Up 

Uitleg

Bij LE DERME kun je terecht voor de meest natuurlijke permanente make – up wenkbrauwen en eyeliner. Ook kun je door mij oude permanente make – up laten corrigeren, qua vorm en/of kleur.

Microneedling

Uitleg

Met de microneedling techniek (ook wel derma rolling genoemd) kunnen we een beroep doen op het zelfherstellende vermogen van de huid. We werken met krachtige microneedling apparatuur in plaats van met een roller waardoor de behandeling nog effectiever is. De behandeling is zeer geschikt voor huidversteviging op elk gebied van het lichaam maar wordt veel toegepast op het gezicht, hals en decolleté. Het is wetenschappelijk bewezen dat microneedling een positief effect heeft op de huid zoals vermindering van fijne lijntjes, kraaienpootjes, acné littekentjes, grove poriën en voor algehele huidversteviging. De behandelingen hebben het meeste resultaat in kuur verband.

Henna Brows

Uitleg

Henna brows is een andere methode dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Wimperextensions

Uitleg Normale techniek

Wimperextensions werken eigenlijk net als gewone haarextensions. Er worden kleine haartjes op je eigen wimpers geplakt met een speciale lijm. Dit zijn meestal synthetische haartjes, die kunnen variëren in kleur, dikte en lengte. Het haartje is dikker aan de basis en wordt dunner aan het uiteinde.

Uitleg One by One techniek

Bij de ‘One by One’ techniek worden circa 80 tot 120 wimperextensions geplaatst. Dit is afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers dat u heeft en de ervaring van de wimperstyliste. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimpers bevestigd met speciale lijm.

Uitleg Hybride Techniek

Bij de Hybride wimpers wordt er op één haar een extensions geplaatst en op de haar er naast wordt een Russian Volume waaier geplaatst. Zo krijg je een mooie mix. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Uitleg Russian Volume

Bij Russian Volume worden er meerde extensions op één natuurlijke wimper geplaatst, dit geeft het ‘volume’ effect. Het is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt.

Wenkbrauwen

Uitleg Brow Lift

De Brow Lift is een snelle manier om de wenkbrauwen in een bepaalde richting, style of vorm te krijgen die een paar weken blijft zitten. Dit doen we met speciale lotions. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en het blijft ongeveer 6 weken zitten maar dit is wel afhankelijk van de groei cyclus van je wenkbrauw haren.

Uitleg Fluffy Brows

Dit is een extremere trend waarbij de wenkbrauw recht omhoog worden gestyled met de Brow Lift. Het resultaat is prachtig maar niet voor iedereen geschikt.

Voor wie is de Brow Lift geschikt?
  • voor iedereen die mooie, gevormde wenkbrauwen wilt
  • voor iedereen met stugge haartjes
  • gekrulde of “eigenwijze” haartjes